(TOTI LIST) Ekskluzivno objavljamo programsko shemo: Tako bo TV Slovenija izboljšala gledanost!

Alentin Vareh
06.12.2021 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ker se na nas obračajo številni bralci z vprašanjem, kaj vendarle se dogaja na Radioteleviziji Slovenija, da na Kolodvorski in okoli nje že nekaj tednov vlada pravo izredno stanje, smo se odločili temu misteriju priti do dna.

Našega preiskovalnega novinarja smo zato prejšnji teden pod krinko poslali na sedež javnega servisa, kjer se je med drugim udeležil seje programskega sveta, kasneje pa mu je uspelo celo pridobiti kontroverzni programsko-produkcijski načrt, zoper katerega so protestirale različne interesne skupine in zaradi katerega so odstopili vsi uredniki informativnega programa.

Dokument, ki določa programske spremembe v prihodnjem letu, smo v zadnjih dneh podrobno analizirali, tako da v nadaljevanju ekskluzivno objavljamo programsko shemo, po kateri boste v prihodnjem letu spremljali programe naše javne televizije. Kot sicer poudarja vodstvo javnega zavoda, so z novim programsko-produkcijskim načrtom prisluhnili željam uporabnikov, medtem ko so zaposlene pri njegovi pripravi preslišali, da pa bi se s svojimi vsebinami v naslednjem letu čim bolj približali najuspešnejšim evropskim javnim televizijam, kot so BBC, ZDF in ORF, so na mesto odgovornega urednika informativnega programa nemudoma postavili Jadranko Rebernik, ki je v zadnjih letih uspešno ustvarjala izjemno gledan parlamentarni program javne televizije. Uživajte pred malimi ekrani, dokler lahko!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta