(VIDEO) Nova poslovna ideja je uspešnica v ZDA: "Drive-thru" striptiz

Gr.G.
14.05.2020 09:45

Vsakemu zaposlenemu skušam poiskati zaposlitev, da lahko obdrži delo, pojasnjuje podjetni Shon Boulden.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zaradi pandemije koronavirusa so prizadete vse nebistvene storitve in poslovni svet se bori za preživetje. Tudi spolni delavci imajo po vsem svetu velike težave, saj v programe za boj proti gospodarskim učinkom pandemije praviloma niso vključeni. Zato se je Shon Boulden, lastnik nočnega bara Lucky Devil Lounge, ki se nahaja v Oregonu v ameriški zvezni državi Portland, odločil poiskati nov vir prihodkov za njegove striptizete, pa tudi natakarje, kuharje in varnostnike.
{twitter}https://twitter.com/sdbcraig/status/1255662896039686145{/twitter}
17. marca je moral klub zaradi ukaza "ostanite doma" zapreti, zato je nemudoma preoblikoval posel. Lucky Devil Lounge je preimenoval v Lucky Devil Eats in po novem ponuja hrano za zraven, medtem ko vam jo v kuhinji pripravljajo, pa vam ob drogu plešejo pomanjkljivo oblečena dekleta, opremljena z maskami in rokavicami. Gost medtem udobno sedi v svojem avtomobilu, s katerim se zapelje v šotor, v njem pa se odvija akcija. Seveda lahko vozniki, če so s šovom zadovoljni, plesalke tudi finančno nagradijo.
{embed_youtube}https://youtu.be/hOFs_u41Cc0{/embed_youtube}
Tudi sicer vstop v šotor ni zastonj, voznik mora plačati 30 dolarjev vstopnine, če si želi ogledati erotičen ples, 10 dolarjev pa je vstopnina za vsakega sopotnika v avtomobilu. Naročilo hrane je obvezno. "Imamo prodajno okence, skozi katerega se lahko zapelješ in ki slučajno ima go-go plesalke. Imenujemo ga 'Food 2 Go-Go'," je povedal Boulden.
Pred namestitvijo šotora so organizirali dostavo hrane na dom, ki se je od konkurence razlikovala po tem, da so naročene jedi pripeljale striptizete. Storitev so sprva poimenovali "Boober Eats", na kar se je pritožil Uber, zato so ime spremenili. Natakarji so sprejemali naročila in urejali vsebine na družbenih omrežjih, varnostniki so postali šoferji, striptizete pa dostavljalke hrane do vrat naročnika. "Skušam vsakemu svojemu zaposlenemu poiskati zaposlitev, da lahko obdrži delo," je pojasnil Boulden.

Zaradi spolno prenosljivega virusa HIV ima pornografska industrija utečen sistem testiranja in sledenja že od 90. let prejšnjega stoletja.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta