Čudežna japonska tehnika razstrupljanja telesa: Potopite noge v kopel

L. P. L.
23.07.2019 06:17

Recept za očiščevalno metodo, s katero boste odpravili strupe iz telesa in svoje telo okrepili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kopel za noge polepša stopala in odpravi strupe iz telesa.
Profimedia

Naše telo vsebuje škodljive bakterije in toksine, za katere je bolje, da jih čim hitreje odpravimo. To lahko storimo z japonsko tehniko, ki pravi, da telo lahko čistimo preko naših stopal.
Večina živcev, povezanih z vsem našim telesom, se nahaja na naših podplatih in zato je razstrupljanje stopal tako učinkovito in deluje na celo telo.
Recept za čiščenje telesa je preprost. Potrebovali boste lavor, v katerega nalijete vročo vodo. Nato dodate dve žlici sode bikarbone, dve žlici morske soli, dve žlici jabolčnega kisa in nekaj kapljic eteričnega olja po izbiri. Kopel premešate, da se sestavine stopijo in vanjo potopite noge.
Stopala namakajte 30 minut, v tem času bo potekalo razstrupljanje telesa, kar boste morda občutili z malce slabšim počutjem. Ponavljajte dvakrat mesečno ozirom se na to japonsko tehniko spomnite, kadar se boste počutili slabše, kadar boste zaprti, imeli glavobol ... Vsi ti znaki lahko nastanejo tudi zato, ker je v telesu preveč strupenih toksinov. 
Po takšni kopeli se boste počutili bolje, pa tudi vaša stopala bodo mehka in brez trde kože.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta