Vaše spolno življenje lahko postane zelo vroče, če boste upoštevali teh 5 trikov

D.Ži
13.11.2019 10:15

Prej ali slej se nam v življenu zgodi, da nam do spolnosti preprosti ni. Situacija je seveda vse prej kot brezupna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če si želite boljše spolno življenje, obstaja kar nekaj načinov za povečanje spolne sle, ne da bi morali brskati po policah s farmacevtskimi izdelki. Raziskava je pokazala, da bo vsaj polovica žensk v nekem trenutku začutila zmanjšanje želje po spolnosti. Tudi moške pestijo podobne težave, med njimi impotentnost. A obstaja pet zelo preprostih reči, ki jih lahko naredite, da bi izboljšali svoje spolno življenje. 
1. Redna vadba
Znana nutricistka z Velike Britanije, dr. Marilyn Glenvill, za boljše spolno življenje priporoča kar se da veliko telesne vadbe. "Redna vadba krepi libido, popravlja razpoloženje, pa tudi videz telesa. Ženskam priporočam Keglove vaje," pravi strokovnjakinja.
2. Jagodičevje
Jagodičevje je polno cinka, ki je pomemben pri nastajanju spolnih hormonov, deluje pa tudi kot antioksidant. V azijskih deželah goji jagode uporabljajo kot afrodiziak, ki izboljšuje libido pri moških in ženskah.
3. Pogovor z zdravnikom
Pomembno se je pogovoriti z zdravnikom, ki vam lahko pomaga premagati težave, ki vplivajo na vaše spolno življenje. Študija je pokazala, da lahko do impotence pripelje tudi sladkorna bolezen tipa dva. "Povišana raven glukoze lahko poškoduje manjše žile v organih, kar lahko pripelje do zapletov," je izjavila dr. Sarah Brewer.
4. Izogibajte se težki hrani
"Če vas obroki z veliko ogljikovih hidratov delajo utrujene in nerazpoložene, jih poskušajte zamenjati s piščančjo solato. Ta je dober vir železa, ki daje energijo, ter magnezija, ki manjša občutek utrujenosti," svetuje nutricistka Lily Soutter.
5. Afrodiziaki
Nekatere snovi lahko v vas prebudijo željo po spolnosti. Cink je za povečanje libida ključen, kot dober afrodiziak slovijo tudi ostrige, ki so bogate s cinkom. Med afrodiziake spadajo tudi čokolada, oreščki, čili in beluši.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta