(FOTO) Bi si upale obleči kopalke, ki jih nosi Iris Mulej? Ta izrez sega res zelo globoko ...

D.Ži
05.07.2024 09:44

Naša nekdanja misica, ki že leta živi v Črni gori, je spet ponudila nekaj drznega modnega navdiha in pokazala, da pridno dela trebušnjake.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iris Mulej je svoj čas kraljevala na slovenski družabni sceni.  
Marko Vanovšek

Priznamo, pogrešamo Iris Mulej. Dvakratna nekdanja slovenska misica in ena najbolj opaznih manekenk je svoj čas blestela na slovenskih družabnih dogodkih in modnih revijah, mešala glave s svojo brezčasno lepoto in drznim modnim slogom. Zdaj že nekaj let živi v Črni gori, ker si je ustvarila družino, okno v njeno življenje pa ostaja njen živahen in skrbno negovan instagramovski profil, saj je Iris tudi uspešna vplivnica.

Tam tu in tam objavi tudi kak drzen modni podvig. Te dni je svojih 47 tisoč sledilcev presenetila s fotografijo, na kateri pozira v zares frajerskih kopalkah. Izbrala je trenutno zelo trendovske enodelne kopalke, ki pa razkrivajo precej kože. Njene so bele, posebne pa jih dela spiralni izrez oziroma prosojni všitek, ki razkriva, da je Iris še vedno v vrhunski formi in da pridno dela trebušnjake. Morda je tudi tokrat lepotica komu podarila nekaj poletnega navdiha. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta