(FOTO) Hollywoodska zvezdnika prek Airbnb zastonj oddala sanjsko hišo, tako je videti njena notranjost

A.L.
22.08.2023 10:09

Nekaj ​​minut stran od hiše se nahajajo lokalne trgovine in restavracije, večere pa lahko preživite na prostorni terasi z družabnimi igrami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdo je imel minuli vikend veliko srečo, saj je slavni hollywoodski par ponujal brezplačno nočitev s sobote na nedeljo v svoji hiši na plaži v Santa Barbari. Mila Kunis in Ashton Kutcher sta hišo oglaševala na Airbnbju, sprejela pa sta največ štiri osebe, pišejo tuji mediji.

Mila in Ashton sta goste ob prihodu celo osebno sprejela in se z njimi družila. Kdor je imel priložnost preživeti brezplačno noč v hiški na plaži v družbi slavnega hollywoodskega para, je zagotovo ustvaril nepozabne spomine.

Profimedia
Profimedia

Ta edinstvena priložnost je vključevala uživanje v najljubših družinskih dejavnostih Mile Kunis in Ashtona Kutcherja, kot sta obisk plaže in pohodništvo po bližnjih poteh s čudovitim panoramskim razgledom na obalo.

Profimedia

Nekaj ​​minut stran od hiše se nahajajo lokalne trgovine in restavracije, večere pa lahko preživite na prostorni terasi z družabnimi igrami. Očarljivo urejena hiša, v kateri prevladujejo beli, modri, bež in sivi toni, ima dve spalnici, dve kopalnici, dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo, na terasi s pogledom na plažo pa je tudi masažna kad, s pogledom na ocean.

Profimedia

V video sporočilu, ki je napovedal najem hiše na Airbnb, se je Ashton pošalil z Milo: "Mislim, da bi morali povabiti popolne tujce, da preživijo noč z nama na plaži. Tukaj je tako lepo. A to ni najbolj nora ideja, ki sem jo imel ... Ostanite z nama v najini hiši na plaži in odidite z občutkom, da smo stari prijatelji!"

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta