(FOTO) Končno slekla črnino: Jennifer Aniston je z izbiro obleke zelo presenetila, sploh ko je razprla razporek

D.Ži
26.02.2024 10:54

Čeprav večinoma ostaja zvesta klasični mali črni oblekci, je ena najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic tokrat zelo bleščeče stopila od cone modnega udobja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Aniston se je tokrat odrekla svoji priljubljeni črnini in zažarela v srebrni kreaciji. 
Profimedia

Jennifer Aniston je ljubiteljica modnih klasikov. Za rdečo preprogo in formalne dogodke pogosto izbira male črne obleke, ki na subtilen način poudarijo njeno ženstvenost. Črno nosi tako pogosto, da je postala neločljiv del njene podobe in nekakšna uniforma za družabne dogodke.

Drzen razporek je razkrival igralkino nogo, pri čemer je kar sama pred fotografi pomagala z roko.   
Profimedia

Zvezdnica je na podelitvi nagrad Screen Actors Guild (SAG), ki je potekala v Shrine Auditorium & Expo Hall v Los Angelesu, tokrat mnoge presenetila s svojo modno izbiro.

Ameriška igralka se je za to priložnost odločila na moden način stopiti iz cone udobja. Namesto male črne obleke je izbrala vpadljivo srebrno kreacijo, okrašeno z lesketajočimi se kamenčki.

Nova, nekoliko krajša pričeska hollywoodski zvezdnici zelo pristaja.  
Profimedia

Nosila je dolgo večerno obleko francoske modne hiše Celine z V-izrezom, tankimi naramnicami in visokim razporkom spredaj, ki je razgalil njene lepe noge.

Obleko je kombinirala s srebrnimi sandali z odprtimi prsti in visoko peto, krasila sta jih le dva tanka paščka, opravo pa je dopolnila z nekaj prefinjenimi kosi nakita in črno pisemsko torbico.

Jennifer Aniston že leta ostaja zvesta klasični eleganci.    
Profimedia

Jennifer Aniston te dni nosi modernejšo in krajšo različico priljubljene pričeske Rachel iz serije Prijatelji, ki je lepo zaokrožila njeno modno zgodbo na rdeči preprogi.

Opravo je dopolnila tudi z nekaj prefinjenimi kosi nakita. 
Profimedia

Na podelitvi je bila nominirana za najboljšo televizijsko igralko za vlogo v seriji "The Morning Show", podelila pa je tudi nagrado za življenjsko delo Barbri Streisand.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta