(FOTO) Kako je to mogoče? Natalija Verboten objavila sliko mame in oboževalci so nad njeno podobo preprosto osupli

D.Ži
13.02.2024 09:37

Sestra? Nekaterim se zdi skoraj nemogoče, da ima naša pevka tako mladostno in čedno mamo, ki je že kar nekaj let tudi srečna babica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Povsem jasno je, da v Natalijinem primeru jabolko res ni padlo daleč od drevesa. 
Profimedia

Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Pa tudi, da kri ni voda. Včasih drži, včasih ne, včasih pa drži celo tako zelo, da so ljudje osupli. Prav to se je mnogim zgodilo te dni med brskanjem po družabnih omrežjih, kjer vsake toliko kakšno objavo med oboževalce pošlje Natalija Verboten. Da gre za eno naših najbolj čednih pevk, vemo, pa tudi to, da ni ena tistih, ki bi svojo družino na veliko medijsko izpostavljala, čeprav tu in tam objavi kak simpatičen družinski utrinek. Njenega moža, Dejana Bojića, že poznamo, videli smo tudi sinova, presenetila pa je Natalija te dni s fotografijo, ob kateri so nekateri mislili, da jih vleče za nos.

Fotografirala se je z izjemno lepo, mladostno žensko in pripisala: "Sestri ali mama in hči? Praznujeva in vam želiva lep preostanek nedelje …". Tavali bi v megli, če ne bi dodala še ključnikov, s katerimi je razkrila, da je ob njej njena čudovita mama. Zdaj je jasno, po kom je naša glasbenica podedovala gen za lepoto.

Njeni sledilci so nad dvojico navdušeni. "Kaj je to res vaša mama, draga Natalija....., allora se ve, od kod pravi geni," piše oboževalka. "Mama? Nemogoče? Prej sestra ali sošolka ..." dodaja drugi. Nekateri vztrajajo na tem, da gre za sestro, ne pa za mamo Jožico, ki je že kar nekaj let tudi babica. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta