(FOTO) Manekenska postava! Lepa pevka Avsenikov je v bikiniju oboževalcem vzela dih

D.Ži
31.01.2024 11:26

Daleč od zimske turobnosti je pobegnila atraktivna Lucija Selak, ki se je soncu nastavila na enem najbolj priljubljenih tajskih otokov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ansambel Saše Avsenika uspešno nadaljuje tradicijo mednarodno uspešne slovenske narodno-zabavne glasbe. 
Arhiv Ansambla

Ni dvoma, Ansambel Saše Avsenika je eden najbolj vročih na sceni, njihovo Eno bolho na pomoč si je v zadnjih mesecih prepeval velik del države, v nemški različici pa tudi tuji oboževalci. No, vroče pa je tudi tam, kjer se trenutno nahaja Lucija Selak, čedna pevka ansambla, ki je pred januarsko turobnostjo pobegnila na Tajsko. Oboževalcem je privoščila plažni utrinek, na katerem lahko občudujejo njeno manekensko postavo.

Soncu in morju se je nastavila v črnem spodnjem in oranžnem zgornjem delu kopalk. Obiskala je enega najbolj znanih in turistično najbolj obleganih tajskih otokov. Phi Phi se nahaja med Puketom in Malaško ožino, slovi po neskončnih plažah mehke mivke, dobri tajski hrani in čudovitih sončnih zahodih.

"Kjer so nasmehi tako topli kot sončni zahod," je pripisala lepa Lucija, ki sta jo tajska gostoljubnost in lepa narava očitno povsem očarali.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta