(FOTO) Bi jo prepoznali? Nenaličena in v kopalkah je Helena Blagne na dopustu prava senzacija

D.Ži
25.01.2024 13:51

Kak slovenski oboževalec bi jo kljub rutici zlahka prepoznal, tujcem pa se niti sanja ne, da se soncu na Tajskem nastavlja 60-letna slovenska zvezdnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Helene Blagne je vrhunski formi, te dni svoje čare nastavlja tajskemu soncu. 
Profimedia

Nekateri za poziranje za svoje instagramovske fotografije porabijo ure in ure, pri čemer so profesionalno naličeni, sfrizirani, fotografije nato obdela še kak mojster retuširanja. In potem je tukaj Helena Blagne. Turoben januar je v njej prebudil željo po bolj toplih krajih, zato je odpotovala na Tajsko, kjer se te dni na priljubljenem Puketu predaja prijetni tropski klimi. Destinacija ji je očitno zelo pri srcu, saj je tam moči na za nove podvige nabirala že lani februarja.

S seboj je diva vzela tudi svoje spletne sledilce, ki jih vsake toliko razveseli s kakšnim sončnim utrinkom. Posebej veliko pozornosti je pritegnil zadnji, na katerem jo vidimo v zelo ležernem vzdušju. Prva dama slovenske glasben scene si je na glavo zvezala ruto, si nadela očala in skoraj povsem nenaličena naredila fotografijo. V kopalkah. Nanesla je le nekaj bleščila za ustnice. Ni ga junaka, ki bi uganil, da se soncu nastavlja 60-letna dama. Komplimenti dežujejo, sledilci pa ji sporočajo, da preprosto zažiga. Se strinjamo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta