(FOTO) Atraktivna voditeljica TV Slovenija v drznih kopalkah svoje čare razkazuje na eni najlepših plaž na svetu

D.Ži
16.01.2024 13:51

Medtem ko se pri nas odevamo v puloverje, je voditeljica oddaje Na lepše vsa v objemu morja, sonca in palm.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dan neskončnih plaž. Besede, ki zelo dobro opišejo to, kar te dni doživlja simpatična voditeljica Irena Shyama Hlebš. Nasmejana svetlolaska je decembra posnela še zadnjo oddajo Na lepše v letu 2023, pri tem se je s snemalcem Klemnom Golobom zabavala v Tržiču, v začetku leta pa je tudi sama spakirala kovčke in odpotoval v del sveta, ki ga preprosto obožuje. V Brazilijo. Tisti, ki jo poznajo, vedo, da njeno popotniško srce že dolgo bije v vročih ritmih sambe. 

Potovalna smer je bila vsekakor prava, saj so se pri nas temperature spustile pod ledišče, Irena pa je trenutno vsa v objemu poletja, neskončnih mivkastih plaž, palm in nalezljive brazilske pozitivnosti.

Privoščila si je kokosovo vodo, ki se jo tradicionalno na plaži pije naravnost iz zelenega kokosovega oreha, se objektivu nasmehnila v zelo zapeljivih rožnatih kopalkah in spustila veter v lase. Morju se je predajala v kraju Ilheus, kjer je na plaži bila skoraj sama. Se lahko leto začne še lepše?

Brazilijo je Irena Shyama Hlebš obiskala že minulo poletje, tudi takrat je s svojimi sledilci delila nekaj sončnih in eksotičnih posnetkov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta