(FOTO) "Ne bi jih kupila za noben denar na svetu." Čevlji kraljice Ranie razdelili spletne uporabnike

A.L.
24.08.2023 09:00

Pa vam, so všeč?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Jordanska kraljica Rania in kralj Abdulah II. sta poletne počitnice preživela v družbi svojih dveh najmlajših otrok, 22-letne princese Salme in 18-letnega princa Hashema. Letošnje leto je bilo zanje sicer pestro, saj sta se zgodili kar dve kraljevi poroki. Najprej se je princesa Iman marca poročila z Jameelom Alexandrom Thermiotisom, investicijskim bankirjem iz Venezuele. Nato je sledila še veličastna poroka prestolonaslednika, princa Huseina, ki se je junija poročil z arhitektko Rajwo Al Saif.

Do nedavnega sta tako Hussein kot Iman tradicionalno dopustovala s starši, letos pa sta se odločila počitnice preživeti s svojima partnerjema.

A zdi se, da je več pozornosti od veličastnih porok pritegnila Rania. In to ne s čimerkoli, pač pa z izbiro svoje poletne obutve. Lepa kraljica je bila med dopustom oblečena v dolgo črno obleko in bomber jakno modne hiše Louis Vuitton s kratkimi rokavi, na nogah pa je imela sandale modne hiše Prada. Navajeni smo jo videti v elegantnih petkah, zato je bila izbira sandalov z gumijastim podplatom ter paščki iz najlona in usnja pravo presenečenje. In prav ta kombinacija mnogim kritikom na družbenih omrežjih ni bila všeč.

"Sandali so grozljivi, ne bi jih kupila za ves denar tega sveta, niso primerni za njena leta in položaj, res mi niso všeč," se glasi eden od negativnih komentarjev. In še: "So to novi Crocsi? Povsod so."

Na drugi strani so bili tisti, ki so kraljičino modno izbiro branili: "Mislim, da sem edina, ki se ji sandali ne zdijo čudni. So moderni čevlji, popolni za poletje. Osebno jih sicer ne bi kupila zaradi cene."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta