(VIDEO) Sanjski dom iz srečnih dni: Kaj se bo po ločitvi zgodilo s pravljično hišo Boštjana in Lare Romih?

D.Ži
26.03.2024 10:12

Sodobna, prostorna, a brez zakonske sreče. Kakšna bo usoda hiše, ki jo je zasnovala in opremila voditeljeva žena, se te dni sprašujejo mnogi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Boštjan Romih v oddaji Ambienti predstavlja domove Slovencev, nekoč so v oddaji predstavili tudi njegovo hišo.  
Rtv Slo

Ne, nikakršnega javnega pranja umazanega perila ne gre pričakovati, a novica, da se ločujeta Boštjan in Lara Romih, svoj čas eden najbolj harmoničnih znanih slovenskih parov, je našo sceno vendarle precej vznemirila. Priljubljeni voditelj in učitelj veščin javnega nastopanja je ločitev sicer res potrdil, a za revijo Suzy dejal: "Ker je to za vse nas velika in boleča preizkušnja, prosiva za uvidevnost in razumevanje. Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti." 

Davnega leta 2010. Bošjan in Lara Romih sta veljala za enega najbolj usklajenih parov na slovenski sceni.  
Marko Vanovšek

Kljub diskretnosti pa ločitev znanega para, ki ima skupaj tri otroke, dve hčerki in sina, odpira mnoga vprašanja. Ker se Romih v oddaji Ambienti veliko ukvarja z zanimivimi domovi znanih in manj znanih Slovencev, že pred časom pa sta z Laro pokazala tudi lasten dom, ki ga je zasnovala prav ona, se nekateri sprašujejo, kaj se bo zdaj zgodilo s to sanjsko hišo, katere gradnja je trajala leto in pol.

Posnetek stavbe, v kateri je družina preživela svoja srečna leta, je tudi na YouTubu, vidimo, da gre za zelo prostorno, sodobno gradnjo, polno svetlobe, Lara pa med drugim pove, da ji je zelo všeč povezanost hiše z naravo. "Stopiš ven, gozd, kostanj, gobe, srna, lisica ali zajec pred hišo. Živali včasih pridejo zelo blizu," je dejala. Odgovor na to, ali se bo kdo odselil in ali bodo hišo morda prodali, trenutno vesta le onadva. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta