(FOTO) Dolgo se je namigovalo, zdaj se je uresničilo: Razšel se je znani slovenski televizijski par

A.L.
17.10.2022 09:37

Že nekaj časa je minilo od ločitve znanega televizijskega para, a novica o tem je v medije prišla šele zdaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V medije je prišla novica, da se je razšel znani televizijski par. Ana Tavčar, nekoč voditeljica oddaje Dobro jutro, danes pa v tandemu z Lorello Flego vodi oddajo Sobotno popoldne, in Igor Pirkovič, vršilec dolžnosti urednika uredništva za nove medije na Multimedijskem centru (MMC) RTV Slovenija, sta se odločila, da življenje nadaljujeta vsak po svoje. Revija Lady namreč poroča, da naj bi se zdaj že nekdanja zakonca letos potihoma ločila.

Adrian Pregelj/rtvs

O tem, kdaj sta se njuni poti razšli, nekdanja zakonca ostajata skrivnostna. Tavčar se na vprašanja revije Lady ni odzvala, Pirkovič pa je skopo pojasnil, da zasebnih zadev ne komentira. "Ukvarjam se z izzivi na področju televizije in besedil za glasbo. La vita e bella (Življenje je lepo, op. p.)," je zapisal v kratkem odgovoru. Je pa bila voditeljica bolj zgovorna za portal Govori.se, za katerega je potrdila novico o ločitvi in dodala, da se je to zgodilo že kar nekaj časa nazaj.

Sicer pa je že pred časom postavna voditeljica za revijo Onaplus dala vedeti, da sta njuna pogleda na življenje precej različna. "Sem v partnerstvu, v katerem je veliko razlik. V nekaterih pogledih sva kot noč in dan, drugje sva kompatibilna. Vere nimava iste, vseh vrednot tudi ne, imava drugačne poglede na družbenopolitična vprašanja, spekter estetike in umetnosti je med nama svetlobna leta narazen. Se pa denimo precej strinjava, kar zadeva vzgojo, humor in kam oditi na počitnice."

In še: "Najprej se zaljubiš v človeka, ki ni takšen, kakršen je v resnici, a si želiš, da bi bil, in to verjameš. Sledijo faze razočaranja, obupa, ko se zlahka zgodi razkol ali pa se par reši, prebrodi težave."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta