Halle Berry se je odzvala na obtožbe, da je v postelji povsem zanič

D.Ži
27.11.2020 09:55
Zvezdnice so razpravljale o intimnem življenju svojih kolegic in nekako dregnile v spolne veščine Halle Berry, ki o seksu sicer zelo rada govori.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdi se, da Halle Berry zadnje čase kar tekmuje s seboj v dajanju provokativnih izjav. Najprej je na Instagramu razkrila, da je svoj prvi orgazem doživela pri enajstih letih, zdaj pa se je odzvala na negativne komentarje LiseRaye McCoy, ki se nanašajo na njeno spolno življenje. 

Med oddajo Fox Soul’s Cocktails With Queens so McCoyeva in njene sovoditeljice Claudia Jordan, Vivica A. Fox in Syleena Johnson najprej razpravljale o tem, ali je pevska diva Toni Braxton dobra v postelji. 

"Toni Braxton je nekoč imela zelo dobre tipe," je rekla Jordanova in namignila, da mora očitno biti kar spretna v postelji. McCoyeva je nato dodala: "Ne vemo, kaj počne v spalnici. Morda je pa takšna kot Halle Berry."  Ko jo je Jordanova prosila, naj pojasni, ali je s tem hotela povedati, da je Halle zanič v postelji, je odvrnila: "Tako pravijo. Jaz sem to zgolj prebrala in slišala."

Ni trajalo dolgo ko se je Berryjeva na obtožbe javno odzvala. "Vprašaj mojega fanta Van Hunta, on ti bo povedal vse, kar moraš vedeti," je napisala Berryjeva na Twitterju in objavila smeška, ki joče od smeha. Hunt se sicer ni oglasil, pa tudi McCoyeva vsega skupaj ni pokomentirala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta