Kaj si moški v spolnosti resnično želijo? To so 4 triki, ki ga bodo popeljali v nebesa

D.Ži
06.03.2023 10:21

Če ste po naravi bolj sramežljivi, lahko novosti v spalnico vpeljete postopoma. Od novih prijemov bosta oba imela zelo veliko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Partnerja v postelji najlažje razveselite tako, da ste odprti za novosti.
Profimedia

Dober seks je bistven, če ne ključen del vsakega razmerja, in da bi zadovoljile svojega partnerja, lahko ženske preprosto sledijo nekaj nasvetom, ki bodo obema pričarali veliko prijetnih posteljnih trenutkov. Čeprav si večina moških v spalnici iskreno ne želi ženske, ki se obnaša kot pornoigralka, pa obstajajo štiri reči, ki jih vedno znova razvnamejo, piše portal Your Tango.

Odprtost za nove stvari

Partnerja v postelji najlažje razveselite tako, da ste odprti za novosti in pripravljeni preizkusiti stvari, ki ga zanimajo. Če ste po naravi bolj zaprti ali sramežljivi, se lahko novih izkušenj lotite postopoma. Branje erotične literature vam bo odprlo nova obzorja in razkrilo nekaj reči, ki bi vaju lahko oba spolno vznemirile. Morda zanje sploh še ne veste ali pa se vam niti sanja ne, da s partnerjem delita podobne fantazije, le da o njih ne govorita. Verjemite, vsak med nami ima kakšno skrito fantazijo.

Oralni seks

Obstaja velika verjetnost, da vaš partner zelo uživa v oralnem seksu. Če je ženska pripravljena na oralni seks, je to za moške izjemno privlačno in jih še bolj spolno vzburja. Še posebej, če je v tem dobra.

Roke

Včasih ženske med seksom pozabijo, da imajo tudi njihovi partnerji radi dotike. Med seksom se spomnite njegovih potreb in želja ter se dotaknite mest, ki mu povzročajo največ užitka, na primer njegovih mod.

Pred seksom mu lahko privoščite tudi masažo telesa, predvsem hrbta. To bo nepričakovana, a dobrodošla sprememba običajne predigre, ki mu bo v veliko veselje.

Profimedia

Preizkušanje različnih spolnih položajev

Eden od najlažjih načinov, da svojemu partnerju privoščite užitek, pa tudi, da ste dobri v seksu, je, da preizkusite čim več različnih položajev. Tako boste pridobili nove izkušnje in seks se ne bo ponavljal, morda boste skupaj odkrila položaj, ki vama najbolj ustreza za doseganje orgazmov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta