(VIDEO) Rebeka Dremelj na robu solz pokazala, kako so njeni domači okrasili hišo: "Saj sem mislila, da me bo kap!"

D.Ži
12.12.2023 09:49

Naša pevka, po novem pa tudi igralka te dni živi sredi božične pravljice, ki jo ustvarjajo pisani baloni, privezani na njeno že skoraj slavno stopnišče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rebeki je dom zmeraj zelo veliko pomenil.
Osebni arhiv

Izjemno razburljiv in živahen december za Rebeko Dremelj, ki je te dni premierno izvedla svojo predstavo Jamska ženska, s katero priteguje veliko pozornosti, na premieri pa je požela tudi dolg in glasen aplavz, pohvalila jo je celo predsednica republike. Ker je naša bivša misica, poslovna ženska, pevka, po novem pa tudi igralka zelo zaposlena ženska, žena in mama dveh otrok, ji dom še posebej veliko pomeni. In v njem je te dni kot v pravljici. 

Ker je pridnost treba nagraditi, so njeni domači, mož Sandi in hčerki Šajana in Sia, staknili glave in se odločili, da svojo Rebeko presenetijo. Hišo so odeli v predpraznično podobo, presenečenje pa je uspelo celo tako zelo, da je Rebeka skoraj potočila solzico ganjenosti. 

Kaj jo je pričakalo doma, je s svojimi sledilci delila kar na družbenih omrežjih, kjer je objavila posnetek. "Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni, in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka, kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No, zdaj ne rabim več o tem razmišljati. It's christmas time," je napisala vzhičena Rebeka. 

In res jim je uspelo ustvariti božično pravljico, saj je stopnišče, ki je zaradi številnih snemanj in fotografiranj že skoraj prava znamenitost Brežic, izdatno okrašeno z baloni, ki so v barvah božiča - zeleni, rdeči in beli, nekateri celo spominjajo na lizike in bonbone. Balone, privezane na ograjo, sta pomagali napihovati tudi njeni hčerki. Praznična sezona v hiši Dremelj-Škaler je torej, kljub številnim obveznostim, odprta na polno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta