(FOTO) Rebeka Dremelj sprožila vročinski val: S sledilci nazdravila v črnih kopalkah!

STA, A.L.
03.05.2023 11:21

Rebeka Dremelj še danes ve, kako s poziranjem in modno opravo dvigniti temperature.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko pri nas nekateri nestrpno čakajo poletje, Rebeka Dremelj poskrbi za povišanje temperatur. Skupaj s soprogom Sandijem in njunima dvema hčerkama se že nekaj časa mudi na počitnicah. Družina je najprej obiskala ZDA, raziskala Kajmanske otoke, za konec pa še Mehiko. Na dopustu pa, sodeč po objavljenih fotografijah, nadvse uživajo.

Nekdanja misica, zdaj pa pevka in vplivnica potovanja naravnost obožuje. Z družino proste trenutke radi izkoristijo za raziskovanje sveta, lepe utrinke pa redno deli tudi z več tisoč sledilci na družbenih omrežjih. "Živim za vsak dan! Živim za vsak dan! Ker vsak dan je lep, na dlani imam svet, živim ta vsak dan!" je pevka zapisala pod kolažem fotografij, na katerih pozira v enodelnih črnih kopalkah. Ja, Rebeka Dremelj še danes ve, kako s poziranjem in modno opravo dvigniti temperature. Naj uživa s svojo družino!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta