(FOTO) Zapeljive obline, ki vzbujajo skomine: Rebeka Dremelj je v leopardjih kopalkah videti vrhunsko!

D.Ži
12.07.2023 10:57

Po naporni vrnitvi z Zanzibarja naša atraktivna pevka in podjetnica polni baterije ob domačem bazenu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prava afriška pustolovščina je za Rebeko Dremelj, ki je nedavno čare eksotičnega Zanzibarja kot del skupne znane slovenske potovalne agencije odkrivala s prijateljem, glasbenim kolegom Sebastianom. Ni šlo vse po načrtih, zalomilo se je s prestavljenim letom v domovino, a je kreativna dvojica posnela kar nekaj zanimivih objav za družabna omrežja, ki so jih njuni sledilci z zanimanjem spremljali. Konec dober, vse dobro, Rebeka in Sebastian sta že nekaj časa v Sloveniji. Rebeka je po vrnitvi priznala, da je zaradi dolge poti domov precej utrujena. Kako si polni baterije, smo videli na njenem instagramovskem profilu. 

Skočila je v domači bazen in si v svojem najljubšem okolju privoščila osvežitev. Kopalke z leopardjim vzorcem so razkrile, da je naša najbolj znana bivša misica še vedno v zelo dobri formi. Tisti, ki spremljate njen blog in druge spletne objave, veste, da za svoj videz, kolikor ji čas dopušča, zelo skrbi. Njene obline marsikomu burijo domišljijo.

Telovadi, poskuša se zdravo prehranjevati, tu in tam si privošči tudi kak pomlajevalni tretma. Svoje doda tudi neprekosljiva in nepremagljiva Rebekina energija, ki z leti le še pridobiva na žaru. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta