(FOTO) Razlog, zakaj to počne, vas bo presenetil: Cristiano Ronaldo v savni pokazal nalakirane nohte na nogah

A.L.
18.04.2023 11:56

Portugalec je objavil fotografijo okrevanja v savni v Savdski Arabiji, oboževalke pa so pritegnili njegovi nalakirani nohti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Oboževalci so na fotografiji na družbenih omrežjih opazili, da ima Cristiano Ronaldo nalakirane nohte na nogah. Čeprav je ta trend med nekaterimi moškimi danes razmeroma priljubljen, si Ronaldo teh ne barva iz estetskih, temveč iz praktičnih razlogov.

"Zakaj si Ronaldo lakira nohte?" je vprašala ena od oboževalk, druga pa je odgovorila: "Ne vem, zakaj to počne, vem pa, da si borci MMA lakirajo nohte, da si nanesejo plast zaščite."

Nemški mediji pravijo, da je prav to razlog za Ronaldovo barvanje nohtov. Bild trdi, da si športniki z lakiranjem nohtov nanesejo zaščitno plast, ki jih ščiti pred glivičnimi in drugimi bakterijskimi obolenji.

"Številni vrhunski športniki to počnejo, da zaščitijo svoje nohte, ki so več ur zaprti v prepotenih športnih copatih. To počne tudi Mike Tyson," pišejo Nemci.

Nekdanji UFC prvak v težki kategoriji Andrei Arlovski uporablja isti trik, borci pa medtem nanesejo lak za utrjevanje nohtov. Lak jih utrdi in zaščiti pred poškodbami v bitkah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta