Čudovite barve za čudovito jesen: Teh 8 lakov za nohte je revija Vogue izbrala za glavne zvezde hladnega dela leta

D.Ži
10.10.2023 11:08

Oranžna in opečnata sta zelo očitna jesenska odtenka, z malce eksperimentiranja pa lahko jesen popestrimo še z bolj drznimi laki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bordojsko rdeča je kot nalašč za čas, ki ga zaznamuje tudi nova letina vina. 
Profimedia

Z novim letnim časom se mnoge ženske odločijo tudi za novo barvo laka za nohte. Jesen je povezana z udobjem in nostalgijo, po mnenju strokovnjakov za nohte, s katerimi se je pogovarjal Vogue, pa je jesen tudi čas v letu, ko naj bi izbirali barve, ki prinašajo občutek topline, ko zunanje temperature padejo. Priljubljeni so temnejši, zemeljski odtenki, a pri trendih za jesen 2023 so vidna določena odstopanja.

Vogue je po njihovih nasvetih izbral jesenske barve za nohte, ki bi jih bilo simpatično preizkusiti v prihajajočih tednih.

1. Nežno rožnata

Bledo rožnati odtenki so kot nalašč za vse, ki si želite čistih, sijočih in nevpadljivih nohtov. Barva daje nohtom naravno zdrav, sijoč videz.

Image: 538329175, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

2. Olivno zelena

Skoraj vsi strokovnjaki za nohte so olivno izpostavili kot idealno izbiro za jesen. Pravijo, da je dovolj nevpadljiva, da se poda k vsaki oprav, hkrati je tudi igriva.

Female hand with dark green nails is holding dark green nail polish on green background. Manicure and nail care concept.,Image: 373404390, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

3. Bledo modra

Čeprav jesen povezujemo z globljimi odtenki, nas ta modrina spominja na meglena jesenska jutra in zasanjanost hladnih dni.

Bledo modra spominja na meglena jesenska jutra. 
Profimedia

4. Živahna bordojsko rdeča

Jesenski odtenki rdeče so navdihnjeni z listjem, bordojska pa je tista barva, ki najbolje pričara posebnosti tega letnega časa. Ta barva je intenzivna in bogata, zato je odlična izbira za jesen.

Intenzivna bordojsko rdeča v sebi skriva občutek jesenskega udobja. 
Profimedia

5. Topli rjavi toni

Rjavi odtenki, predvsem tisti toplejši, ustvarjajo občutek udobja, ki je idealen za sezono puloverjev. Ti odtenki izgledajo popolno na nohtih.

Zemeljski toni so večna jesenska klasika. 
Profimedia

6. Temno modri odtenki

Ti laki so odlična izbira za vse, ki imate rade temne nohte, ki so vedno zelo šik. Idealni so za kombiniranje s popolnoma črnimi oblačili. So prefinjeni in igrivi hkrati.

Z dobro staro klasiko ne morete zgrešiti.  
Profimedia

7. Vroče rožnata

Čeprav je ta barva v mislih mnogih rezervirana za poletje, je vroče rožnata lahko tudi popoln dodatek k vaši jesenski garderobi, še posebej, če so vam všeč zelo opazni nohti.

Intenzivno rožnata še zdaleč ni rezervirana samo za poletje. 
Profimedia

8. Umazano bela

Ta izbira je nevtralna in razkošna hkrati. Izgleda elegantno in poznavalce nohtov spominja na mehek kašmir. Odlična izbira za jesen.

Umazano bela je zelo elegantna izbira. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta