Koncert na prostem z Alenko Gotar in njenim možem

Gordana Possnig Gordana Possnig
10.05.2020 20:00

V Senecura domu starejših občanov v Vojniku, kjer bodo jutri svojci lahko prvič po več kot dveh mesecih obiskali svoje starše, zazvenel koncert pevke Alenke Gotar in Anžeta Šuštarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Koncert na prostem pred SeneCura domu ustarejših občanov na prostem, zapela sta jim sta operna pevka Alenka Gotar in njen mož Anže Šuštar
Arhiv Doma

Pred SeneCura Domom starejših občanov Vojnik je po dveh mesecih stroge izolacije in prilagajanja življenja v hiši zazvenela pesem, ki je verjamemo zadonela tudi širom Vojnika. Varovance in zaposlene v domu sta obiskala pevca Alenka Gotar in Anže Šuštar ter navzočim podarila čudovit dobrodelni sobotni koncert na prostem, s slovenskimi in tujimi zimzelenimi uspešnicami. Z njimi je bil tudi vojniški župan Branko Petre, ki je vsem prisotnim namenil nekaj prijaznih in toplih pozdravnih besed. "Lepo je, ko se balkoni in okna doma spremenijo v avditorij, poti v parku v oder, vse pa je prežeto z veliko mero pričakovanja in pozitivne energije. Ob čudovitih melodijah je marsikomu zaigralo srce in se tudi orosile oči... Dom Vojnik živi!," je ob dogodku na svojem facebook profilu zapisala direktorica doma Breda Božnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta