(VIDEO) Tako je Novak Đoković na hodniku čestital Tamari Zidanšek

M.D.
09.06.2021 11:05
Teniška igralka iz Slovenskih Konjic se je včeraj z zmago nad Španko Paulo Badosa uvrstila v zgodovinski polfinale Roland Garrosa.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tamara Zidanšek igra najboljši tenis v karieri.
Reuters

Po torkovi četrtfinalni tekmi, ki jo je Tamara Zidanšek dobila po dveh urah in 20 minutah z rezultatom 7:5, 4:6 in 8:6, je 23-letni Konjičanki na hodniku pariškega teniškega kompleksa čestital tudi najboljši teniški igralec na svetu, Srb Novak Đoković. "Kepici" je sledila kratka izmenjava besed, je pa nato Nole nastopil tudi v videoposnetku psihologa Zidanškove, Mariborčan Matej Lunežnik ga je poslal na družbena omrežja, na njem pa Lunežnikovemu vzkliku "Bravo Tamara" besedi ponovi tudi Beograjčan, ki se bo v četrtfinalu danes pomeril z devetim nosilcem turnirja, Italijanom Matteo Berrettinijem.

Zidanškova se bo jutri ob 15. uri v polfinalu za zgodovinski finale borila z 29-letno Rusinjo Anastazijo Pavljučenkovo, tudi za 32. igralko sveta je uvrstitev med štiri najboljše največji uspeh na turnirjih za veliki slam. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta