(FOTO) Pred 40 leti so jo razglasili za eno najlepših na svetu. Tako pa je slavna igralka videti danes ...

D.Ži
13.12.2021 10:25

Zaradi izjemno simetričnega obraza so jo večkrat razglasili za eno najlepših žensk na svetu. Naziv, ki ga dobro brani tudi v zrelih letih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Michelle Pfeiffer je pred dnevi na prireditvi The Hollywood Reporter's v Los Angelesu podelila posebno nagrado kolegici Selmi Blair, gledalci pa so takoj komentirali, da je 63-letna Michelle še vedno videti vrhunsko. S slavno igralko leta ravnajo zelo prijazno, s svojim videzom iz meseca v mesec žanje komplimente. Čeprav je minilo že skoraj 40 let, odkar je blestela v filmu Scarface, je Michelle zaradi svojega skoraj popolnoma simetričnega obraza še danes znana kot ena najlepših žensk na svetu.

Oboževalci ji hvalospeve pojejo tudi zaradi vitke postave, mnogi pa menijo, da bi še danes izgledala odlično v znamenitem kostumu iz lateksa, v katerem je upodobila Mačko v kultnem Burtonovem filmu iz leta 1992 o Batmanu.

Pfeifferjeva je igrala tudi v številnih drugih filmskih uspešnicah, za nekaj časa pa si je vzela oddih od velikih platen in se posvetila družini. Igralka, ki še vedno slovi kot ena najboljših svojega časa, se je na sceno vrnila pred nekaj leti in navdušila z vlogama v filmih Čarovnik za laži in Umor na Orient Expressu.

Michelle se je poročila že dvakrat. Leta 1981 je prvič stopila pred oltar z igralcem Petrom Hortonom. Par je pogosto sodeloval v filmski industriji, a sta se leta 1988 zaradi prevelike predanosti delu odločila za ločitev. Po ločitvi je Pfeifferjeva na filmskem festivalu v New Yorku spoznala igralca Fisherja Stevensona, s katerim sta bila v razmerju tri leta, ljubila je tudi Johna Malkovicha, leta 1993 pa je s producentom Davidom E. Kelleyem drugič stopila pred oltar.

Z njim je poročena še danes. Par ima skupaj dva otroka, sina Johna Henryja (26) in hčerko Claudio Rose (28).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta