(FOTO) Tako težko je življenje zvezdnice kultne TV-serije. Po raku se bori še z multiplo sklerozo

D.Ži
01.12.2021 09:55

Christina Applegate je te dni javnost prosila za nekaj zasebnosti. Praznovala je 50 let, a v vse prej kot dobrem stanju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V trenutku največje slave. Družina za umret še danes velja za kultno serijo. 

Profimedia

Igralka Christina Applegate je pred dnevi praznovala 50. rojstni dan in ob tej priložnosti na družbenih omrežjih zelo odkrito spregovorila o multipli sklerozi, s katero se bori že nekaj časa. "Da, imam 50 let. In imam multiplo sklerozo. Bolezen je res huda. Vsem vam pošiljam veliko ljubezni. Mnogi trpite in mislim na vas. Upam, da bomo zbrali moč, da dvignemo glave. Moja je danes na blazini. A se borim," je zapisal Applegatova na Twitterju.

Prav na Twitterju pogosto razmišlja o bolezni, s katero se bori. Izrazi podpore se vrstijo, zvezdnica pa javnost prosi, da v teh težkih časih spoštuje njeno zasebnost. Igralke se najbolj spomnimo po vlogi neumne svetlolase Kelly Bundy iz kultne serije Družina za umret, ki je v 90-ih letih minulega stoletja bila ena najbolj priljubljenih na svetu. 

Profimedia

Christina se je rodila v Hollywoodu, v slavni družini. Njen oče je bil glasbeni producent in šef založbe, mama pa pevka in igralka. Starša sta se ločila kmalu po njenem rojstvu, po ločitvi pa je bila Christinina mati v zvezi z glasbenikom Stephenom Stillsom. Na televiziji je debitirala pri komaj nekaj mesecih, po zaslugi mame pa se je večkrat pojavila v reklamah.

Profimedia

V grozljivki Jaws of Satan se je prvič pojavila v filmskem svetu, takrat je bila stara 10 let, že v najstniških dneh pa je bilo jasno, da bo postala svetovno znana zvezda.

Profimedia

Kljub slavi in ​​odmevnim vlogam Christinino življenje ni lahko. Za njo sta dve propadli zvezi in boj z rakom na dojki, a je igralka, ki je tudi profesionalna plesalka, pogosto poudarjala, da jo je vse to naučilo bolj zdravega in boljšega načina življenja.

Profimedia

Potem ko so ji diagnosticirali multiplo sklerozo, se je za nekaj časa umaknila iz javnosti, a oboževalce redno obvešča o svojem stanju.

Profimedia

Z igralcem Jonathanom Schaechom je bila Christina poročena med letoma 2001 in 2005, štiri leta pozneje pa se je znašla v naročju glasbenika Martyna LeNobla. Pred oltar sta stopila leta 2013, skupaj imata hčerko Sadie Grace.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta