(FOTO) Nekoč je ljubila enega najbolj vročih tipov, zdaj pa se bo poročila s čedno kolegico

D.Ži
02.12.2021 09:31

Oboževalci nestrpno čakajo, kako se bo v vlogi princese Diane odrezala Kristen Stewart, sama pa čaka na poroko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zaljubljeni Kristen Stewart in Dylan Meyer.

Profimedia

Te dni med gledalce prihaja film Spencer, ki obuja življenjsko zgodbo britanske princese Diane. Živčnost je v kraljevskih krogih že nekaj časa precej velika, nestrpni so tudi gledalci, ki jih zelo zanima, kako se bo v tej pomembni vlogi znašla 31-letna igralka Kristen Stewart. Slišati je, da se je odrezala z odliko. V filmu Pabla Larre se ukvarjajo z zadnjimi dnevi nesrečnega zakona Diane in princa Charlesa

Kristen Stewart je videti kot zelo prepričljiva Diana.

Profimedia

Kristen Stewart je ena najbolj znanih igralk mlajše generacije na svetu, leta 2012 je bila tudi najbolje plačana v Hollywoodu. Za svoje vloge je prejela številne nagrade, njena kariera pa je razcvet doživela z vlogo Belle Swan v mednarodno uspešni franšizi Somrak leta 2008.  S kolegom, bivšim fantom Robertom Pattinsonom, je osvojila ves svet, a to je bil šele začetek njenega vzpona med igralsko elito.

Profimedia

Javnost je vselej zanimalo tudi njeno zasebno življenje. Odkrito je povedala, da je biseksualka. "Nisi zmeden, če si biseksualec. Vsaj zame to ni zmedenost, ravno nasprotno," je nekoč dejala. Od leta 2005 do 2009 je bila v zvezi s kolegom Michaelom Angaranom, nato pa je bila štiri leta v razmerju s Pattinsonom.

Profimedia

Njuno ljubezen je kmalu zapackal škandal, ko je postalo jasno, da ga je leta 2012 prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom. Oba sta priznala afero, Sanders, ki je bil takrat poročen, pa se je svoji ženi javno opravičil.

Profimedia

Ko je končala s Pattinsonom, se je Kristen znašla v naročju Alicie Cargile, nato pa je nekaj časa hodila z manekenko Stello Maxwell. Od lani je v srečnem razmerju z igralko in scenaristko Dylan Meyer, pred nekaj tedni sta sporočili, da sta zaročeni.

Profimedia

"Poročili se bova, res bova to storili! Upala sem, da me bo zasnubila, in me je," je Kristen povedala v oddaji The Howard Stern Show, fotografi pa so ju nato posneli, kako se sredi New Yorka držita za roke.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta