(FOTO) Še prepoznate razbojnika iz filmov Sam doma? Presenečeni boste, kaj počne danes ...

D.Ži
13.04.2022 10:15

Daniel Stern je pred časom kupil nepremičnino za milijon dolarjev. Zdaj bo očitno zaslužil petnajstkrat več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Daniel Stern, ki se ga ves svet spomni po legendarni vlogi razbojnika v filmih Sam doma, bi lahko te dni mastno zaslužil z nepremičnino, ki jo je pred 30 leti kupil v Malibuju za milijon dolarjev.

Joe Pesci in Daniel Stern v filmu Sam doma.
Profimedia


Nepremičnina se zdaj prodaja za kar 15 milijonov, ranč pa slovi kot "najbolj varovana skrivnost" Malibuja. Skozi leta je stavba doživela številne spremembe. 

Profimedia

Čeprav ni več tako aktiven v igri, je Stern med kolegi še vedno cenjen kot igralec, pa tudi scenarist.

Profimedia

Še v srednji šoli se je ukvarjal z dramsko igro, leta 1979 pa je debitiral v filmu. Igral je v več akcijskih filmih, njegova najbolj opazna vloga do danes pa je vlomilec Marv iz filma Sam doma. 

Profimedia

Po tem je igral v več serijah, v glavnem je šlo za manjše vloge, lotil se je tudi pisanja scenarijev. Napisal je serijo "Danny", več gledaliških iger, pravi, da je želja po pisanju dolga leta zorela v njem, žal mu je, da je ni uresničil že prej. 

Profimedia

Daniel se ukvarja tudi z drugimi umetnostmi, specializiral se je za ustvarjanje bronastih skulptur. Izdelal je kipe za številne projekte v San Diegu, Pasadeni, Palm Desert in Monroviji.

Profimedia

O svojem zasebnem življenju je bil vedno zelo skrivnosten, znano pa je, da ima tri otroke.  Njegov sin Harry je guverner Kalifornije, poleg njega pa ima tudi hčerki Ello in Sophio.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta