Macaulay Culkin končno razkril, kaj se je v resnici dogajalo med njim in Michaelom Jacksonom

D.Ži
12.02.2020 10:38

Desetletja govoric o tem, da naj bi med otroškimi žrtvami preminulega kralja popa bil tudi zvezdnik filmov Sam doma, je zdaj prekinil kar igralec sam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Macaulay Culkin je bil največja otroška zvezda v devetdesetih in tesen prijatelj Michaela Jackson, pokojnega kralja popa, nad katerim so visele obtožbe o pedofiliji. V dokumentarcu Leaving Neverland sta o Jacksonovih domnevnih zlorabah spregovorili dve njegovi domnevni žrtvi, Wade Robson in James Safechuck, ki trdita, da ju je superzvezdnik v otroštvu zlorabljal. Pogosto v povezavi s temi obtožbami slišimo tudi ime Macaulaya Culkina, ki se je filmsko zgodovino zapisal kot mali Kevin v filmih Sam doma. 
{embed_youtube}https://youtu.be/OllzFjdulqg{/embed_youtube}
Culkin se je zdaj odločil jasno in glasno spregovoriti o tem, kakšni so v resnici bili njegovi odnosi z Jacksonom. "Tako, začel bom z resnico - nikoli mi ni naredil nič slabega. Nimam razloga, da bi resnico skrival, sploh zdaj, ko je Michael mrtev," je v intervjuju za Esquire dejal Culkin. 
{embed_youtube}https://youtu.be/F2AitTPI5U0{/embed_youtube}
V intervjuju je povedal tudi, da je po izidu spornega dokumentarca o Jacksonu srečal igralca Jamesa Franca, ki ga je vprašal, kaj si misli o filmu in ali bi želel govoriti o Jacksonu. Culkin ga je zavrnil. 

Profimedia
Michael Jackson in Macaulay Culkin leta 1991
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta