(FOTO) V javnosti se je pokazal skrivnostni najmlajši sin Michaela Jacksona, ki ga nismo videli že več let

D.Ži
07.02.2022 11:05

Bigi "Blanket" Jackson živi odmaknjeno življenje daleč od rdečih preprog. Na premiero muzikala o očetu ga je pospremila sestra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bigi "Blanket" Jackson in sestra Paris

Profimedia

Kralj popa Michael Jackson je nenadoma preminil leta 2009, za seboj pa je pustil na milijone žalujočih oboževalcev in svoje tri otroke. Paris, Prince in Bigi Jackson so danes že odrasli, a še vedno ohranjajo spomin na očeta, in zdaj so se zbrali njemu v čast.

Prince in Paris Jackson 

Profimedia

Skupaj so se pojavili na premieri broadwayskega muzikala "MJ: The Musical", ki temelji na Michaelovi svetovni turneji Dangerous iz let 1993 in 1994. Kralja popa igra Myles Frost. Paris je ob prihodu pod roko čvrsto držala najmlajšega Bigija, znanega tudi po vzdevku Blanket, ki ga do nedavnega nismo imeli priložnosti videti v javnosti.

Konec lanskega leta je naredil izjemo in se v oddaji Good Morning Britain pogovarjal o podnebnih spremembah, nato pa je novinarje popeljal po svoji hiši in pokazal nekaj stvari, ki so pripadale njegovemu očetu. Sramežljivi Bigi se fotografov še vedno izogiba, Paris in najstarejši Princ pa sta z veseljem pozirala na rdeči preprogi.

Michael je imel z drugo ženo, medicinsko sestro Debbie Rowe, sina Princea in hčerko Paris, medtem ko se je njegov najmlajši Bigi rodil nadomestni materi. Vse tri otroke je vzgajal sam, s pomočjo osebja na posestvu Neverland, in poskrbel, da so bili po njegovi smrti več kot preskrbljeni. Vsakemu je namreč zapustil tretjino svojega premoženja, ki ga je razdelil na dele, zadnji del bodo prejeli, ko dopolnijo 40 let. 

Profimedia

Prince je bil star komaj 12 let, ko je izgubil očeta, potem ga je vzgajala Michaelova družina. Drugače od mnogih otrok slavnih osebnosti ni šel po očetovih stopinjah in je priznal, da ni nadarjen za ples in petje, a ga šovbiznis vseeno zanima. Paris je poimenovana po mestu, kjer je bila spočeta, njena botra pa sta Elizabeth Taylor in Macaulay Culkin. Po ločitvi staršev je danes 23-letna manekenka, glasbenica in igralka do njegove smrti leta 2009 živela z očetom, mamo pa je spoznala šele pri 13 letih. Za tako mlado osebo je Paris prestala veliko in priznala je, da je bila odvisna od mamil in si je zaradi čustvene bolečine, ki jo je doživljala, večkrat poskušala vzeti življenje.

Bigi in Paris 

Profimedia

Bigi je bil javnosti predstavljen, ko je bil star komaj devet mesecev. Oče ga je takrat razkazoval s hotelskega balkona v Berlinu. Danes se medijem izogiba in nima nobenih profilov na družbenih omrežjih. Michael ga je nekoč pred kamerami in bliskavicami zavaroval tako, da je njegov obraz skrival za maskami. Po pevčevi smrti se je Bigi povsem umaknil iz javnosti.

Profimedia

Nihče niti ni vedel, kakšen je, dokler ga pred nekaj leti niso paparaci ujeli v Calabasasu v Kaliforniji. Takrat je postalo znano, da je po polnoletnosti kupil vilo v vrednosti 2,6 milijona dolarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta