Kevin ni bil vedno sam doma: Macauley Culkin očeta obtožil zlorabe

D.Ži
23.01.2018 12:33

"Vse, kar sem desegel, sem dosegel, še preden sem dopolnil 10 let," je v pretresljivo iskrenem intervju povedal Macaulay Culkin.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanji otroški filmski zvezdnik Macaulay Culkin je končno stopil pred medije in razkril pretresljivo zgodbo o tem, zakaj je zapustil Hollywood. 37-letnik, katerega kariera je po otroških letih šla strmo navzdol, trdi, da ga je lasten oče psihično in telesno zlorabljal, saj naj bi na njegov uspeh bil ljubosumen. Grozil mu je z besedami: "Naredi dobro, ali pa te bom udaril."
Zvezdnik filmov Sam doma je o tem spregovoril v podcastu za WTF.Tam je povedal tudi, da je vse, kar je v življenju dosegel, dosegel, še preden je dopolnil deset let. Po filmu Richie Rich, leta 1994, sta se njegova starša ločila. Meni, da je ločitev bila ena najboljših stvari, ki so se mu zgodile, saj je zaradi tega zapustil filmsko industrijo.
Sprva si je želel le premora, nato pa spoznal, da je to bilo to. Upa, da so ljudje okoli njega zaslužili dovolj, ker od njega ne gre več veliko pričakovati.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta