Zvezdnik filmov Sam doma naj bi tik pred božičem davil bivšo punco in pristal v priporu

D.Ži
24.12.2021 09:25

Kevinov zoprni filmski brat Buzz naj bi v hotelski sobi davil svojo nekdanjo partnerico. Posredovati je morala policija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko gre za škandale, povezane z igralci kultnega božičnega filma Sam doma, takoj pomislimo na nekdanjega otroškega zvezdnika Macaulaya Culkina. Toda tokrat ga je polomil njegov filmski brat.

Profimedia

Gre za Devina Ratrayja. Pri 44-letnem igralcu je nedavno morala zaradi družinskega nasilja posredovati celo policija. Da je šlo za konkretno zadevo, priča podatek, da je Ratray nekaj časa moral preživeti za zapahi. Devin je v Sam doma igral nepopisno zoprnega Kevinovega brata, nič kaj prijetnejši pa ni očitno v živo. Televizijska družina deli usodo, saj je pred časom težave s policijo zaradi posedovanja mamil imel tudi Culkin.

Profimedia

V primeru Ratraya so obtožbe še hujše. Igralec naj bi 10. decembra v hotelski sobi davil in tepel svojo bivšo punco. Še isti večer so ga pridržali. Njegov odvetnik je sprva izjavil, da fizičnih stikov med bivšima partnerjema ta večer ni bilo, kot kaže, pa je situacija bila drugačna. Ženska ga je ovadila in razkrila, da naj bi med napadom kričal: "Tako, zdaj boš umrla!" Zvezdnik je svoj zorni kot predstavil minulo sredo v Oklahomi.

Profimedia

Pridržan je bil le kratek čas, saj je plačal varščino v višini 25.000 dolarjev in nato bil izpuščen. Kako kaže z njegovo svobodo na dolgi rok, pa bo jasno v naslednjih mesecih. Kot kaže, bo Kevinov brat ta božič resnično preživel sam doma. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta