(FOTO) V Masterchefu bo tekmovala tudi čedna 27-letna Mariborčanka, ki se je spomnimo z lepotnih izborov

D.Ži
10.03.2022 09:50

Žanet Breški se je podala v najbolj vročo televizijsko kuhinjo, četudi kuhanje ni bilo njena prva strast. Danes kuhalnico vihti zelo strastno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/pop Tv

Počasi bo v kuhinji Masterchefa na Pop TV spet začelo vreti. Nova sezona se počasi ogreva, tekmovalci so znani, med njimi je tudi nekaj zanimivih imen, ki jih morda že poznate. Za zmago se bo za štedilnikom borila tudi čedna 27-letna Mariborčanka Žanet Breški. Kuhinja ni bila njena prva fascinacija, saj je najprej sanjala o modnih brveh in lepotnih tekmovanjih. Zdaj njeno srce najsrečneje bije v kuhinji, kjer ustvarjalnost dobi krila. 

"Kot otrok sem želela biti model, zato sem v ranih letih že začela z manekensko šolo. Poleg poziranja pred kamero sem vedno oboževala kuhanje. Nekaj let nazaj, ko sem bila na Miss Slovenije in Miss Alpe Adria, sem ugotovila, da sem izbrala napačno pot v življenju, kajti vedela sem, da bi veliko raje kot na modni pisti bila v kuhinji. Zadnji denar, ki mi je ostal od slikanj, sem porabila za kuharske knjige in tako se je začela moja kulinarična pot," je povedala v pogovoru za uradno spletno stran oddaje.

Dodala je, da se ima za zelo odločno osebo, ki ima rada nove izzive in ne odstopa od svojih načel v življenju. Pravi, da zna biti angel do ljudi, ki jih ima rada, in zmaj do tistih, ki ji niso pri srcu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta