(FOTO) Nekdanja članica Spice girls pokazala trebušne mišice. Videti je še bolje kot v 90-ih

D.Ži
23.02.2022 10:31

Kakšni radiatorčki! Sporty Spice si svoj stari vzdevek še vedno več kot zasluži.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja članica priljubljene skupine Spice Girls, 48-letna Melanie C, še vedno ohranja športen slog in živi zelo aktivno. Nič čudnega, da si je v letih največje slave prislužila vzdevek "Sporty Spice". Še vedno ji pristaja, kar je dokazala na svojem zadnjem nastopu v Londonu, kjer je nosila nedrčku podoben top in spodnji del trenirke ter se pohvalila z neverjetno izklesanimi trebušnimi mišicami.

V tako noro dobri formi je danes Mel C, ki je videti bolje kot v devetdesetih.
Profimedia

Poleg t. i. radiatorčkov na trebuhu je Mel pokazala tudi mišičaste roke in vidi se, da je zadnja leta pridno telovadila, saj je videti še bolje kot v 90-ih letih. Tudi njen obraz se ni prav zelo spremenil. Kljub vsem težavam, s katerimi se je spopadala v zgodnji mladosti, je ohranila zelo fit videz. 

Melanie Chisholm, kot ji je v resnici ime, je lani v podkastu Sink The Pink's Pop-Tarts spregovorila o teži slave in dejala, da najbrž ne bi preživela, če bi na vrhuncu njene slave že obstajala družbena omrežja. 

Melanie C je odmevna zagovornica pravic skupnosti LGBT
Profimedia

"Mislim, da ne bi vzdržala, mislim, da danes ne bi preživela. Žal mi je, da v svojih letih nisem poiskala kakšne psihične pomoči, da bi se izognila nekaterim oviram, ki so se mi znašle na poti. Čeprav smo imele druga drugo, smo dekleta hkrati doživljala iste stvari, vendar se je vsaka z njimi spopadala drugače. Bila sem ena bolj zrelih, materinsko naravnana do drugih. Vedno sem bila taka, tudi v skupini, največ pozornosti sem namenila Baby Spice, Emmi Buntton. Bodi slaven, ko si mlad," je sklenila.

Dodala je, da je imela komaj 20 let, ko se je odzvala na oglas, s katerim so iskali članice nove ženske skupine. Niti sanjalo se ji ni, v kaj se je spustila. Čeprav je imela vse, je bila pogosto zelo nesrečna.

Spice Girls so ustanovili leta 1994 v Londonu in skoraj čez noč so osvojile svet. Zadnji album so posnele leta 1999, od takrat pa se vsake toliko skupaj vrnejo na oder ob posebnih priložnostih. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta