Tragedija lepotne kraljice: Misica v globino zgrmela iz tretjega nadstropja. Za seboj je pustila hči

D.Ži
24.02.2022 09:40

Sprva so mislili, da si je vzela življenje, preiskava pa je pokazala nekaj povsem drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žalosten konec lepotne kraljice. Mis Alabame Zoe Sozo Bethel je umrla po hudih možganskih poškodbah, ki jih je utrpela, potem ko je padla z okna tretjega nadstropja stavbe v Miamiju. Pretresljivo novico so javnosti prenesli njeni družinski člani. 

Policijska uprava v Miamiju je primer in Zoeino smrt najprej preiskovala kot samomor, po zaključku preiskave pa sklenila, da je šlo za nesrečo.

"Vsako leto svojega življenja je rasla in postajala uspešnejša in šele začela je. Če bi imela izbiro, bi bila še danes tukaj z nami. To je bila nenadna, zelo travmatična situacija za našo družino in lahko si predstavljamo, kako šokantna je bila novica za vse, ki so jo poznali," so na Facebooku zapisali od žalosti zlomljeni člani njene družine.

Bethelova je bila znana tudi po svojih konservativnih prepričanjih, zaradi katerih je leta 2018 predčasno zapustila modno revijo. Iz agencije Ursula Wiedmann Models so ji sporočili, da z njo zaradi njenih rasističnih političnih povezav več ne želijo sodelovati. Sama je za televizijo Fox dejala, da se je to zgodilo potem, ko je objavila fotografijo z Donaldom Trumpom mlajšim. Za seboj je pustila hči, ki jo je rodila v eni od svojih minulih zvez. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta