(FOTO) Zato v resnici ni priljubljene voditeljice oddaje Dobro jutro. Zapustila je Slovenijo ...

D.Ži
16.02.2022 10:06

Televizijska jutra so zadnje dni videti nekoliko drugače. Povsem drugače pa so videti jutra Špele Močnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ljubica Mlinar, Boštjan Romih, Špela Močnik in David Urankar. Voditelji oddaje Dobro jutro lahko v času olimpijskih iger spijo nekoliko dlje. 
Adrijan Pregelj/RTV SLO

Ni dvoma, gledalci se zelo veselimo oddaj, ki jih v okviru jutranjega programa na TV Slovenija skupaj vodita neskončno simpatična David Urankar in Špela Močnik. Prav posebna kemija je med njima in imata tudi zelo podoben smisel za humor. A te dni smo ostali brez njune pomoči pri prebujanju. Ugibanja so se sprožila. Kje je Špela? V karanteni? V drugi oddaji? V drugi službi?

Ne, na TV Slovenija so nam vsaj eno rošado prihranili. Špela in David ostaja tandem, le ona je pobegnila na luštno. Zimsko sivo Slovenijo je začasno zamenjala za eksotično Kostariko. Ni pa Špela edina, ki ima te dni nekaj več časa za spanje, saj je Dobro jutro zaradi programa olimpijskih iger trenutno na pavzi, spremljamo lahko zanimive posnetke iz minulih oddaj. 

Močnikova uživa na polno in se vsake toliko preko družbenih omrežij javi v domovino. "Od nekdaj zaljubljena v zimo in smučanje nikoli nisem imela posebne želje, da bi pozimi raziskovala drug konec sveta, kjer je večno poletje. Ampak Kostarika mi je letos ukradla srce, plaže in ocean na obeh straneh države so zgolj delček … Kakšna fantastična narava, živalski svet, res za doživeti. Potovanje za napolniti baterije in potešiti radovedno dušo," je Špela sporočila izpod palm. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta