Grenko slavje: Tik pred rojstnim dnevom Jasne Kuljaj se je poškodovala njena hči

D.Ži
16.12.2021 09:00

Priljubljena voditeljica je svojih štirideset dočakala po neprespani noči in s kupom skrbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Planet Tv

Prav poseben dan je 15. december, na katerega goduje sveta Kristina, devica, na ta datum pa ima rojstni dan tudi priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj. Letošnji rojstni dan je pričakala s prav posebnimi občutki, saj je praznovala 40 let, ob čemer ji tudi mi voščimo vse najboljše. Kar nekaj lepih presenečenj je doživela na ta dan, med drugim so ji slavje polepšali tudi v  oddaji Jutro na Planet TV. Voditeljico šova Pri Črnem Petru je počastil Jože Potrebuješ, legendarni vodja skupine Čuki, s katerim sta v preteklosti ustvarila že kar nekaj televizijskih projektov, trenutno pa snujeta božično oddajo.

Velik šopek rož, ki ji ga je podaril, ji je pričaral nasmeh na obraz, spomnila sta se tudi njenega lanskega praznovanja, ki se je končalo precej neprijetno, saj so po druženju vsi zboleli za korono. Jasna je razkrila, da presenečenj nima prav rada, in izrazila željo, da bi rojstni dan minil čim bolj mirno. V zares žurerskem razpoloženju ni bila, saj si je dan prej njena hči zlomila ključnico. Za njo je torej bila neprespana noč, polna skrbi in raziskovanja, kaj takšna poškodba prinese s seboj. 

"Zdaj imamo doma 'nepokretnika', moraš ga dvigniti in položiti, čaka nas kar nekaj težkih tednov z opornico," je dejala Jasna o svoji Anastaziji. Držimo pesti, da deklica čim prej okreva, Jasna pa na okroglo letnico z domačim cvičkom nazdravi bolj sproščeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta