(FOTO) Jasna Kuljaj v zelo vročih kopalkah razkrila, česa se boji

D.Ži
23.08.2021 09:13
Naša priljubljena voditeljica je to poletje svojim spletnim sledilcem pripravila izjemen program.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tistih 21 tisoč srečnežev, ki iz dneva v dan spremlja instagramovski profil Jasne Kuljaj, ima to poletje res izjemen program. Priljubljena voditeljica je očitno ugotovila, da imajo njeni sledilci radi, če pokaže še kaj več od prisrčnega nasmeha, zato so objave na njenem zidu postale zelo seksi. Najprej se je vse vrtelo okoli njene zadnjice. Spremljali smo lahko naporne treninge in občudovali izjemen napredek, tokrat pa je Kuljajeva pokazala še ostale atribute. 

V zapeljivih belih enodelnih kopalkah, ki so to poletje očitno prava uspešnica, se je udobno zleknila na plažo, kjer jo je očitno preplavila zamišljenost, zato je z javnostjo delila globoko misel. "Več gole kože kot pokažeš, globlja mora biti misel," piše Jasna, ki se sama nato kakšne prav globoke ni spomnila, je pa potarnala, da ji bo počasi zmanjkalo sladoleda. 

Pred dnevi smo jo videli tudi v črnih enodelnih kopalkah, v katerih je razkrila enega svojih največjih poletnih strahov. Jasna se namreč boji morskih ježkov. 

POZNAŠ FILMSKE KLASIKE? REŠI KVIZ IN OSVOJI NAGRADO!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta