(FOTO) Bitka za zadnjico Jasne Kuljaj: Voditeljica telovadi v provokativno prosojnih leopardjih pajkicah

10.08.2021 15:50
Uporabniki Instagrama lahko zadnje dni spremljajo vse bolj napet in čvrst mini resničnostni šov, ki jim ga je pripravila priljubljena voditeljica.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Zdi se, da oči vesoljne Slovenije zadnje tedne zrejo v zadnjico Jasne Kuljaj. Vsaj na spletu. Tako zelo prisotna je postala v naših življenjih, odkar se je klepetava in nič kaj sramežljiva voditeljica lotila zahtevnega podviga, ki ga lahko povsem od blizu spremljamo na njenem instagramovskem profilu. Svoje sedalo želi spraviti v vrhunsko formo. In očitno bodo od tega veliko imeli tudi njeni spletni sledilci. 

V črnih hlačkah je pred dnevi svojo vse bolj čvrsto in lepo zaobljeno zadnjico fotografskemu objektivu nastavila na slovenski obali, tokrat nas je s seboj vzela v fitnes. Telefon je namestila tako, da med vadbo na eni od naprav vidimo bolj ali manj le njeno zadnjico. "To se zgodi človeku, če preveč gleda Olimpijske igre in se zamisli na kavču," je pripisala Jasna in se zahvalila svoji trenerki za dragocen športni nasvet.

Nemogoče je prezreti, da je Kuljajeva za obisk fitnesa oblekla precej eksotično opravo. "Aja, ponavadi nikoli ne nosim pajkic z živalskim vzorcem, edino te so bile pri roki," je pojasnila in nato nadaljevala z utrjevanjem svoje "gluteus maximus". Eden od spletnih sledilcev ji sporoča, da je ob ogledu posnetka oslepel. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta