Tekmovalka nepričakovano zapustila MasterChef Slovenija. Kaj je šlo narobe?

D.Ži
26.03.2021 10:00
Karolina Podvršnik se je sinoči tekmovalcem pridružila ob koncu oddaje in naznanila, da je vse skupaj podcenila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/pop Tv

Ni ostalo neopaženo, da je sinoči v tretji oddaji MasterChefa Slovenija na Pop TV manjkala tekmovalka Karolina Podvršnik in šlo je slutiti, da nekaj ni povsem v redu. Občutek je potrdila kar Podvršnikova sama, ki se je tekmovalcem pridružila ob koncu oddaje in naznanila, da se iz šova umika. Zakaj?

Pojasnila je, da je odločitev sprejela iz osebnih razlogov, čeprav je MasterChef sprva bil njena velika želja. Kot kaže, se je s prijavo prenaglila. "Podcenjevala sem vse skupaj, biti od doma, biti obenem 100-odstotno mama, in je to nekako pretehtalo v meni. MasterChef mi je dal potrditev, da so nekatere stari v življenju, ki se jih moram držati," je povedala ob slovesu in poudarila, da je bila izkušnja, čeravno kratka, zanjo zelo lepa.

"Tisti čas v kuhinji, ko sem kuhala, je bilo fantastično, fenomenalno. Neki mir, ki ga najdeš tisti čas, tega ne bom nikoli pozabila," je povedala in pomahala v slovo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta