(VIDEO) Deklica, ki je s petjem osupnila Hrvaško, ima na TikToku 300.000 sledilcev, a žalostno zgodbo

06.10.2021 09:16
Anatacha Filimone ima s starši zelo slabe odnose, vse močnejši je tudi občutek, da kraj, v katerem sta s sestro edini mulatki, ni pravi zanjo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mlada Anatacha Filimone iz Drniša, za katero je Martina Tomčić v hrvaškem Supertalentu pritisnila zlati gumb, je prava spletna senzacija, saj ji na TikToku sledi več kot 300.000 ljudi, številka pa po njenem televizijskem nastopu strmo raste. Tam Anatacha objavlja priredbe priljubljenih pesmi, pa tudi zabavne utrinke, ki si jih vsak dan ogleda več deset tisoč ljudi. Doslej so njeni posnetki prejeli skoraj 12 milijonov všečkov.

Anatacha je s svojim čustvenim nastopom razveselila žirantko Martino Tomčić, ki je s tresočim glasom priznala, da "ne ve, kaj ji je Anatacha naredila", in prosila za nekaj časa, da se zbere. Potem je Anatachi pritisnila zlati gumb in jo močno objela na odru.

@wtftacha

#duet with @earcandyofficial #voiceeffects #duets #highnote #billsbillsbills #billschallenge #interesting #cool #nice #voice #wow #fyp #foryou

♬ original sound - EARCANDY

V oddaji je Anatacha razkrila, da je med šolanjem doživela zlorabo vrstnikov zaradi barve svoje kože. "Utrujena sem, da moram vse početi sama. Moje življenje v Drnišu, niti v otroštvu niti zdaj, ni bilo dobro. Imela sem veliko slabih trenutkov, v osnovni in srednji šoli so me ustrahovali, ker imam drugačno barvo kože in drugačne lase. S sestro sva edini mulatki v kraju in mislim, da ta kraj ni pravi zame," je dejala. Priznala je tudi, da s starši nima dobrih odnosov.

@wtftacha

#duet with @willcullenofficial ✨ REEELYY ✨ #singing #perfect #fyp #foryou

♬ original sound - Will Cullen

"Najtežje obdobje v mojem življenju je bilo, ko sem pri 15-ih ugotovila, da bi morala s sestro v dom za zanemarjene otroke, ker nismo imeli osnovnih življenjskih pogojev, in moje finančno stanje ni dobro. Žal mi je, ker s starši nimam dobrih odnosov, sploh ko vidim, kako se drugi otroci ujamejo s svojimi. Čeprav mi je žal, mislim, da se mojega odnosa s starši ne da popraviti, sploh ne vem, kako bi na to odgovorila," pravi Anatacha. "Moje sporočilo drugim staršem je - skrbite za svoje otroke, skrbite zanje, ne tepite jih, saj vam otrok ne bo vedno zaupal," je dejala. Danes v šoli obiskuje smer živilski tehnik in s tri leta mlajšo sestro živi v dijaškem domu.

@wtftacha

fun fact: Jesus knows me.🤣 #lonley #notanyonescrush #forever #funny #fyp #foryou

♬ Shake It Up With Selena Gomez - Anita Groowe
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta