(VIDEO) Napovednik obljublja veliko: Mitja Okorn predstavlja svoj prvi hollywoodski film

Gr.G.
24.11.2020 14:50
Na Amazon Prime čez nekaj dni prihaja letos drugi "otrok" režiserja Mitje Okorna, ki vabi tudi z zvezdniško zasedbo. Prvi otrok je bila hčer, ki jo je oktobra letos dobil s partnerko, z drugim pa označuje hollywoodsko ljubezensko zgodbo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Po dolgih porodih in malce zamujanju prihaja moj drugi letošnji otrok," je Mitja Okorn zapisal na Twitterju, kjer je objavil video napovednik novega filma Life in a Year (Življenje v enem letu). V prvem hollywoodskem filmu slovenskega režiserja sta glavna junaka manekenka in igralka Cara Delevingne, ki se je že izkazala med drugim v Valerianu ali Odredu odpisanih, vanjo pa se bo tokrat zaljubil tudi že igralsko precej izkušeni Jaden Smith, sin superzvezdnika Willa Smitha.

27. novembra bo premiera filma na platformi Amazon Prime Video, film pa je Okorn sicer začel snemati že leta 2017. V filmu mladostnik Daryn (igra ga Smith), ko izve, da njegova simpatija Isabelle (igra jo Delevingne) umira, sprejme pomembno odločitev. V tem letu, ki jima je še ostalo, namerava mladi par doživeti čim več.

28-letna manekenka si je morala za vlogo v filmu pobriti lase, brez težav pa bi si tudi obrvi, je povedala za EW.com. Okorn pa je izdal, da se tudi sam rad zjoče ob ogledu filma. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta