Zaljubila sta se med snemanjem intimnih kadrov, nato je njuna zveza postala grda. Zdaj pričakujeta otroka

D.Ži
07.02.2022 12:35

Ena tistih zvezdniških zvez, ki vsake toliko razpade, se očitno nadaljuje. Shia LaBeouf in Mia Goth pričakujeta prvega otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Mia Goth in njen kolega Shia LaBeouf pričakujeta prvega otroka, 27-letna zvezdnica je med sprehodom po ulicah Pasadene pokazala razgaljen trebušček, ki so ga hitro ovekovečili paparaci.

Profimedia

Mia in osem let starejši Shia sta se spoznala leta 2012 na snemanju kontroverznega filma "Nymphomaniac", kjer sta se med snemanjem prizorov seksa zaljubila in začela razmerje. Toda vrtnice v njuni zvezi niso dolgo cvetele in njegovo problematično vedenje je postajalo vse bolj izrazito, prav tako tudi odvisnost od alkohola in mamil.

Profimedia

Junija 2015 je Entertainment Tonight objavil videoposnetek, v katerem igralec jasno pove, da bi svojo punco Mio najraje ubil. Težke besede so mu iz ust zletele kar pred mimoidočimi na sprehodu v nekem nemškem mestu, kjer sta sta sprla. Leto pozneje sta se vendarle poročila v Las Vegasu, kar je potrdil v oddaji Ellen DeGeneres. V skladu z zakonodajo Nevade njun zakon menda ni bil zakonit. Leta 2018 je par sporočil, da se ločujeta, njun tiskovni predstavnik je pojasnil, da ostajata v prijateljskih odnosih. 

Profimedia

Po tem sta se v preteklih letih večkrat spravila in razšla, Shia pa je vmes pristal v zvezi z glasbenico FKA Twigs in igralko Maid Margaret Qualley. Twigsova ga je po razpadu zveze tožila zaradi spolnega nadlegovanja, nasilništva in povzročanja čustvenih bolečin, Maid Margaret pa je za Harper's Bazaar povedala, da njenim obtožbam verjame.

Shia se je zaradi obtožb in pogostih incidentov zaradi prekomernega uživanja alkohola odločil igralsko kariero začasno prekiniti in se posvetiti zdravljenju. Za alkoholizem danes deloma krivi samega sebe.

Reuter

"Svojim bivšim dolgujem opravičilo za vse, kar sem jim storil. Okrevam od odvisnosti in nekaterih stvari se ne spomnim, ker sem bil preveč pijan. Ne morem spremeniti preteklosti. Lahko jo samo sprejmem in upam na boljšo prihodnost," danes pravi igralec.

Reuter
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta