Zvezdnica šova Vražje dame zaradi nasilja v družini utrpela pretres možganov

D.Ži
07.11.2021 08:19

Pika Zrim je v oddaji na Planet TV razkrila svojo težko življenjsko zgodbo. Na neki točki je spoznala, da njena otroka potrebujeta mamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nika Čukur, Gordana Grandošek Whiddon in Pika Zrim. Iz tedna v teden o njihovih življenjih vemo več. 

Marko Pigac/mp Produkcija

Zdi se, da iz tedna v teden zvezdnice šova Vražje dame,  The Real Housewives Slovenija na Planet TV spoznavamo bolje. Zdaj so že dobre znanke, zaupanje raste, tu in tam na mizo pade tudi kakšna zelo osebna zgodba, ki je nismo pričakovali. Tokrat je karte na mizo položila urednica in modna blogerka Pika Zrim. Ta s svojo pristnostjo, umirjenostjo in nedramatičnostjo velja za eno najbolj priljubljenih akterk oddaje. Trenutno so stvari v njenem življenju postavljene na prava mesta in uživa na polno, a ni bilo vedno tako.  Gordani Grandošek Whiddon in Andreji Medvedič je povedala svojo zgodbo. V prejšnjem zakonu je bila namreč žrtev nasilja.

Vražje dame. Pika Zrim, Andreja Medvedič in Carmen Osovnikar

Andrej Petelinsek

Kako zelo so stvari narobe v njeni zvezi, je dojela pri tridesetih letih. "Vsaka ženska, ki se sooči z nasilnim partnerjem, najprej misli, da je sama kriva, da se ji to dogaja. Mnoge si ne upajo postaviti meje, kdaj je dovolj, ampak raje skrivajo, da so žrtve nasilja," je dejala. Ni se začelo čez noč, toksični odnos je močno načel tudi njeno samozavest. Vzroke in napake je iskala v sebi. Začelo se je s klofutami, z leti pa se je nasilje stopnjevalo. Tudi pretres možganov in šive je dobila. Spregovorila je, ker si želi opogumiti in osvestiti druge ženske. Tudi pri njej okolica ni vedela, kaj se dogaja, saj je dobro skrivala dogajanje za štirimi stenami lastnega doma.

 Andreja Medvedič, Pika Zrim in Špela Kastelic na vrtu Carmen Osovnikar v Limbušu. 

Andrej Petelinsek

Prišel je dan, ko se je odločila uničujočemu odnosu narediti konec. Pogledala je svoja otroka in se začela zavedati, da potrebujeta mamo. "Spakirala sem in odšla. Začutila sem svobodo, a je ta bolečina še vedno prisotna," pravi Pika, ki je danes srečno zaljubljena. Šele v novi zvezi je spoznala, kaj pomeni biti ljubljena ženska. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta