Rak je prehud in Shannen Doherty se počasi poslavlja: "Pripravljena sem na oni svet"

D.Ži
29.09.2020 00:00

Brenda iz kultne serije Beverly Hills 90210 pravi, da je mirna, spravljena in pripravljena na neizogiben konec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žal, zelo slabo kaže. "Njeno stanje je tako slabo, da leta 2021 najbrž ne bo dočakala. Umira. S težkim srcem govorim o tem, a Shannon noče bežati od resnice in dobro ve, kaj jo čaka," je medijem povedal vir, ki igralko zelo dobro pozna. 49-letne Shannen Doherty se najbolj spomnimo po vlogi Brende v seriji Beverly Hills 90210, pa tudi po serij Čarovnice.


Pred petimi leti so ji diagnosticirali raka na prsih. Verjela je, da ga bo premagala, a se je ta februarja letos vrnil, se razširil na limfne vozle in prešel v četrti stadij. 

Profimedia


"Pri njej sem bil na kavi minuli vikend in rekla mi je, da za boj nima več volje, ne moči, saj je bitka brezizhodna. Rak se je razširil po celem telesu in želi si le še uživati v zadnjih mesecih življenja," pravi vir.

Profimedia


"Rekla mi je: 'Prijatelj, ne zmorem več. Pripravljena sem oditi na oni svet. Ne skrbi, saj sem mirna in spravljena.' Komaj sem zadrževal solze, a sem ostal močan zanjo. Je velika borka, in ko vam zdravnici povedo, da ta zlobna bolezen hara po vašem telesu, ste lahko prepričani, da upanja več ni," je dodal. 

 
Profimedia


Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta