Hudo bolna Shannen Doherty o raku, ki je že v četrtem stadiju: "So dnevi, ko sem depresivna, a rinem naprej"

D.Ži
03.03.2020 13:52

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210 poskuša ostati optimistična in živeti čim bolj zdravo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Shannen Doherty se bori s tumorjem, ki je že v četrtem stadiju. Ob strani ji stojijo najbližji, a je težko. Zvezdnica kultne serije Beverly Hills 90210 o svoji bolezni zelo odkrito govori. Pravi, da jo prijatelji spodbujajo k čim bolj zdravemu življenjskemu slogu med zdravljenjem. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9KxqqOBCjB/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Po letu dni bitke z rakom, ki se vrača, in drugimi vrstami stresa se k temu ponovno vračam," pravi 48-letna igralka. "Skrbim zase in se hrabrim. Ni vedno lahko. So dnevi, ko sem depresivna ali zgolj lena. A nekako rinem naprej. S pomočjo prijateljev," pravi. Shannen je omenila prijateljico Anne Marie Kortright, ki naj bi bila najbolj zaslužna, da se je navdušila nad hojo v hribe in nad novimi načini kuhanja. "Kar je na zelo zdrav način nahranilo mojo dušo in trebuh," pravi. Dodaja, da je za njo zelo produktiven teden. "Počutim se bolje, moja koža je živa, jaz pa tudi," dodaja zvezdnica, ki jo je obiskala tudi znana trenerka fitnesa Kiara Stokes

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta