Bolezen se je vrnila v še hujši obliki. Shannen Doherty se sprašuje, koliko časa ji je ostalo

S. B.
05.02.2020 09:11

Igralka serije Beverly Hills 90210 je v oddaji Dobro jutro, Amerika javnosti sporočila, da izgublja boj z rakom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shannen Doherty 
Profimedia

Shannen Doherty, 48-letna igralka, ki je zaslovela kot Brende v seriji Beverly Hills 90210, se je leta 2015 soočila z diagnozo raka na dojkah. Po napornem zdravljenju je upala, da se bolezen ne bo vrnila in poskušala živeti kar se da polno.
Pred dnevi pa je v televizijski oddaji Dobro jutro, Amerika povedala, da se je rak vrnil. Za poslabšanje stanja je sicer izvedela že pred dvema letoma, a je verjela, da bo zmagala v boju z zahrbtno boleznijo.
O žalostni novici je spregovorila prej, kot je načrtovala, saj pričakuje, da bo v javnost prišla tudi novica o sodnih postopkih, ki jih bije z zavarovalno družbo, saj ji ta noče plačevati zdravljenja. "Raje bi, da ljudje od mene slišijo, kaj se dogaja," je povedala televizijski voditeljici. "Ne želim, da moja bolezen postane sodni dokument, ki je prišel v javnost."
Njena bolezen je v četrtem stadiju, kar pomeni, da se je razširila tudi na druge organe in so možnosti za ozdravitev zelo slabe. Igralka je še povedala, da si želi čas, ki ji je še preostal, preživeti čim bolj mirno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta