(FOTO) Bila je velika zvezda 90-ih. Medtem je zabredla v mamila, slabe moške in nabrala 10 milijonov dolarjev dolga

D.Ži
18.03.2022 11:40

Mary J. Blige nima sreče v ljubezni, a se s tem danes ne obremenjuje preveč. Raje se sprošča na plaži.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška pevka in devetkratna dobitnica grammyja Mary J. Blige je med uživanjem na eni izmed plaž v Miamiju s prijateljico pokazala svoje telo v miniaturnem bikiniju, česar tamkajšnji paparaci niso spregledali.

Profimedia

51-letna kraljica hip-hopa in soula je nosila roza bikini z oranžnimi in vijoličnimi detajli, vse skupaj pa je začinila z zlatim nakitom in usnjeno torbico z inicialkami. Mary je skozi leta pogosto spreminjala svojo podobo, trenutno so njen zaščitni znak dolgi platinasto blond lasje, ki jih je na plaži spela v figo.

Profimedia

Leta 2018 se je uradno ločila po 12 letih zakona s Kendujem Isaacsom, s katerim nista imela otrok in je od takrat samska. Pevka je septembra lani za revijo Variety povedala, da je po njunem razhodu v redu, a se je zakopala v delo.

Profimedia

"Živim. Nisem zadovoljna z veliko stvarmi. Mislila sem, da me ima nekdo rad, kajne? Izkazalo se je, da je bil prevarant, ki je hotel moj denar. Ko prideš iz česa takega, se zaveš, da ljubezni nikoli ni bilo tega in da je bila druga njegova kraljica. Ampak še vedno se moram nasmehniti in ohraniti svoje razpoloženje, ker je to vse skupaj zasnovano tako, da me lahko ubije," je takrat povedala Mary za Variety.

Profimedia

Po poročanju revije People je iz sodnih dokumentov razvidno, da je Isaacs med njunim zakonom porabil več kot 420.000 dolarjev za domnevne potne stroške. Imel je afero z drugo žensko. Mary trdi tudi, da je Isaacs vozil mercedes, za katerega je plačala najemnino vnaprej, ter da ji je vzel grammyje in druge nagrade, ki jih je osvojila. 

Profimedia

Med ločitveno tožbo je razkrila tudi, da je družino preživljala le ona in da je bila obremenjena z dolgovi v višini 10 milijonov dolarjev. 

Profimedia

Mary je odraščala v obubožani četrti Yonkers v New Yorku, kjer je doživela številne travme, ki jih je s prevelikim uživanjem alkohola in mamil poskušala pozabiti, nato pa se je odločila, da bo svojo bolečino spremenila v glasbo.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta