(FOTO) Skrivnostna Naomi Campbell prvič pokazala hčer, ki jo je dobila pri 51-ih. Odzvala se je na govorice

D.Ži
15.02.2022 11:55

Ena najbolj znanih manekenk svoje poti do materinstva še vedno ni pojasnila, pravi pa, da deklica ni posvojena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Naomi Campbell (51) je prvič pokazala, kako je videti njena hčerka, ki jo je dobila maja lani. Z njo je pozirala za britansko izdajo revije Vogue. Slavna lepotica je poudarila, da deklice ni posvojila. 

"Ona je moja hči," je dejala v intervjuju za Vogue. Le mesec dni preden je svet presenetila z novico, da ima otroka, se je Naomi sprehodila po modni pisti in ni kazala nobenih znakov nosečnosti, zato so vsi bili toliko bolj začudeni, ko je nenadoma naznanila, da je postala mama. Pravi, da je materinstvo nekaj najboljšega, kar je doživela.

Profimedia

"Na prste ene roke lahko preštejem, koliko ljudi je vedelo, da bom dobila otroka. Ona je največji blagoslov, ki sem ga lahko dobila," je dejala Campbellova. Kdo je oče njenega otroka, ni razkrila, nasploh je glede vsega precej skrivnostna. Ugibalo se je, da se je njena hčerka rodila nadomestni materi, a tega ni nikoli potrdila ali zanikala.

Profimedia

Naomi je v intervjuju priznala, da je vedno razmišljala o tem, da bi imela otroke, a se ji z ustvarjanjem družine ni mudilo.  "Nenehno razmišljam o tem, da bi postala mati, in s pomočjo znanosti lahko to storim, kadar koli se mi zazdi," je leta 2017 za ES Magazine povedala, a tudi poudarila, da ne želi biti mati samohranilka.

Profimedia

Zdaj je za Vogue povedala, da jo manekenska kariera še vedno veseli, a starejša ko je, bolj ji gredo določene stvari na živce. "Stara sem 51 let in hodim po pisti z 18-letnimi dekleti! Vsekakor mislim, da je bilo manekenstvo v mojem času boljše. Vsi smo se smejali in pokazali, kakšni smo!" meni legendarna črna gazela.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta