(VIDEO) Katastrofa! Največja favoritka Evrovizije zaradi grozne obleke čez noč zdrsnila na stavnicah

Denis Živčec Denis Živčec
10.05.2021 09:25
Če bo Malta ostala brez svoje prve evrovizijske zmage, bo nekaj krivde padlo tudi na pleča njihovega letošnega stilista.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ebu/Thomas Hanses

Medtem ko je sobotna prva evrovizijska vaja Ane Soklič požela skoraj same pozitivne komentarje in ji mnogi pripisujejo, da bo eno največjih presenečenj letošnjega izbora, pa nekaterim ni uspelo tako zelo. Do nedavnega je na vrhu muhastih evrovizijskih stavnic kraljevala Malta, država, ki Evrovizijo obožuje in o prvi zmagi sanja že desetletja, a vse ne gre po načrtih.

Ebu/Thomas Hanses

Markantna pevka Destiny je velika ljubljenka oboževalcev, a čez noč je na stavnicah strmoglavila na drugo mesto, vzrok za padec priljubljenosti naj bi bila njena odrska oprava. Roko na srce, videli smo že kak bolj posrečen stajling. 18-letna Destiny je nosila provokativno rožnato kombinacijo, ki je domišljiji pustila le malo prostora. Tudi nasploh je njen nastop precej slab, saj Destiny ves čas med petjem gleda v tla in se v obleki očitno ne počuti prav dobro. 

Mnogi menijo, da oprava pevki resnično ne pristoji in da je zaradi tega nastop videti ceneno. Na prvem mestu zdaj kraljuje francoska pevka Barbara Pravi, ki na svojo prvo vajo še čaka. Francija namreč zagotovljeno mesto v finalnem večeru že ima. 

Ana Soklič se je po prvi vaji na stavnicah z zadnjega mesta povzpela za sedem mest, medtem pa za eno padla. Pričakovati gre, da se bo situacija na stavnicah v naslednjih dneh še zelo spreminjala. Pesem Evrovizije bo na sporedu 18., 20. in 22. maja. Naš je prvi polfinalni večer.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta