(VIDEO) Odštekani taksi: Luka Basi in vroči slovenski zvezdniki posneli venček najlepših prazničnih uspešnic

D.Ži
27.12.2021 11:00

Tako veselo je, ko se v prazničnem času skoraj celotna Raay produkcija spravi v en avto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Luka Basi, eden na Hrvaškem najuspešnejših slovenskih izvajalcev zabavne glasbe, je v družbi Nike Zorjan, Alye, Mance Špik in Maraaye posnel mashup svojih in njihovih največjih uspešnic. Posrečen glasbeni miks se začne z Luko in pesmijo Taxi, sledijo Marjetka, Manca, Alya in Nika s svojimi pesmimi. Skoraj celotna Raay produkcija na kolesih torej. 

Maraaya je miks dopolnila s pesmijo Obujem nove čevlje, Manca je zapela pesem Limonada, Alya svojo uspešnico Dobro jutro, življenje, Nika Zorjan pa je vse skupaj zaokrožila z božično uspešnico Poljubi me na Božič. Navdušeni komentarji na navihano praznično sodelovanje kar dežujejo. 

"Te pesmi so polne ljubezni, veselja, brez negative. Ta zima mi bo ostala v lepem spominu, ker jo krasi najboljša glasba," je eden eden od komentarjev. Miks je veliko pozornosti pritegnil tudi na Hrvaškem, saj so se o njem razpisali pri 24Sata. Zaradi dobrih odzivov je kmalu sledilo še nadaljevanje Božičnega taksija, v katerem so se Basiju pridružili brata Bql, Nika Zorjan in Manca Špik. Bolj praznično ne gre.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta